Despre noi

Câteva cuvinte despre compania noastră și despre blogul Blue Air

În 2004, puneam bazele primei companii aeriene cu capital 100% românesc, iar pe 13 decembrie, o zi norocoasă și fericită pentru noi, lansam oficial Blue Air. Au trecut 12 ani de atunci, timp în care am devenit una dintre companiile de top atât din România (unde avem baza principală), cât și din Italia, Marea Britanie sau Cipru, acolo unde avem alte trei baze (la Liverpool, Torino și Larnaca). În prezent, ne mândrim cu faptul că acoperim peste 100 de destinații. And the sky is the limit! 

Cea mai recentă realizare a companiei noastre s-a petrecut pe 19 ianuarie 2016, zi în care Blue Air a devenit membru IATA (International Air Transport Association). Mai pe înțelesul tuturor, aderarea la IATA s-a putut finaliza doar după obținerea certificării IOSA (IATA Operational Safety Assesment), un audit complex care a verificat aplicarea a peste 900 de standarde și bune practici pentru siguranța zborului recomandate în cadrul departamentelor control operațional, zbor, dispecerat de zbor, inginerie și întreținere, operațiuni la bordul aeronavelor executate de însoțitorii de bord, operațiuni la sol, cargo și securitate.

Pentru acest an ne-am propus să devenim din ce în ce mai prezenți în Social Media, un mediu care ne permite să fim mai aproape de pasagerii noștri și în care putem comunica bidirecțional și mai ales transparent. Prin urmare, pe pagina noastră de Facebook postăm lucruri interesante de cel puțin trei ori pe zi, contul de Instagram l-am reactivat, iar acest blog l-am refăcut din dorința de a îți prezenta altfel destinațiile Blue Air, de a-ți face mai ușor cunoscute biletele de avion foarte ieftine și promoțiile pe care le rulăm periodic și de a realiza un ghid complet al călătorului nostru. Așadar, te invităm să fii cu ochii pe noi!


Colegii noștri din Blue Air care fac posibile zborurile tale

De curând, pe pagina noastră de Facebook, am lansat o campanie nouă care se numește People of Blue Air și care își propune să îți prezinte poveștile colegilor noștri – de la responsabilitățile pe care le au în cadrul companiei, la pasiunile lor. Poți afla o mulțime de lucruri interesante și este un prilej bun de a ne cunoaște puțin mai bine. Mai multe detalii găsești aici.